Uw winkelwagen is leeg!

Cristiano Ronaldo scoort bij Udinese om Juventus te helpen behou

07-10-2018 0
Cristiano Ronaldo hielp Juventus om hun perfecte start van het seizoen te behouden met een doelpunt op Udinese aan het eind van een week, overschaduwd door de heropening van een politieonderzoek naar een beschuldiging van verkrachting tegen Portugal.
 
Rodrigo Bentancur scoorde de opener toen Juventus de 10 overwinningen behaalde in 10 competitiewedstrijden en opschoof naar 24 punten in de Serie A, negen voorsprong op de tweede geplaatste Napoli, die Sassuolo op zondag mocht ontvangen. Maar Ronaldo - die de verkrachting van Kathryn Mayorga in Las Vegas in 2009 ontkent - stond in zijn eerste game centraal tijdens de reactie van de politie in Amerika op de beweringen in het Duitse tijdschrift Der Spiegel. Het doel van de Portugese aanvaller zorgde voor een 2-0 overwinning.
 
De doelman van de Uruguay-middenvelder Bentancur was zijn eerste sinds hij begin vorig seizoen bij Juventus aan de start kwam, terwijl Ronaldo na zijn overstap van Real Madrid zijn plaats inmaakte tot vier.
 
"Vanuit een technisch oogpunt was dit een van onze beste wedstrijden, veel creëren en weinig weggeven," zei de Juventus-coach, Massimiliano Allegri. "Het is de eerste keer dit seizoen dat we twee wedstrijden zijn gegaan zonder een goal te scoren en dat is positief. Vandaag hebben we de bal heel goed [en] sneller doorgegeven. "
 
Juve domineerde het openingsuur van een halfuur en brak in de 33e minuut door met een tegenaanval toen Bentancur João Cancelo op rechts zette en kopte in het pinpoint-kruis van Portugal.
 
Vier minuten later won Mario Mandzukic een losse bal in het strafschopgebied en gooide de bal op voor Ronaldo om een ​​giftige rit voorbij Simone Scuffet te schieten.
 
Antonin Barak sloeg de paal voor Udinese en Kevin Lasagna had een schot geschopt uit de lijn aan beide zijden van de rust, maar anders, Juventus bleef domineren. Federico Bernardeschi en Ronaldo werden verdere goals ontzegd door Scuffet, die ook een Cancelo-schot gaf op de lat.