Uw winkelwagen is leeg!

Dembele wil beslissend zijn voor Barcelona

18-02-2019 0
Barcelona keert dinsdag terug naar de Champions League-actie en Ousmane Dembele heeft zijn intentie uitgesproken om een ​​vitaal lid van het team op het grote podium te worden. Voor de midweekwedstrijd tegen Lyon maakte de Fransman zijn terugkeer naar de startende line-up tegen Real Valladolid . Met onbeperkt potentieel in combinatie met een enorm prijskaartje verwachten de fans van Barcelona dat de jongere meer impact zal hebben, iets wat Dembele zelf heeft gedaan.
 
"Ik was in het begin [van het seizoen] beslissend en ik had een fase van zitten op de bank in november, maar het is normaal omdat we gedurende een seizoen altijd moeilijke tijden hebben," vertelde hij aan de officiële media van de club. " Ik heb vertrouwen in mezelf en ga proberen te blijven doen wat ik het beste weet en beslissend te zijn voor het team. "Het is belangrijk om te scoren op belangrijke momenten omdat ik een spits ben en ik moet doorslaggevend zijn als het team hun beste moment. "We moeten ons concentreren op onze doelen, we willen natuurlijk titels winnen, de Champions League winnen en natuurlijk ook LaLiga Santander." De winnaar van de Wereldbeker prees ook de Europese tegenstanders van zijn team en benadrukte de sterke punten van Lyon. " een team met zeer goede spelers en het is heel moeilijk om daar te winnen, zoals ze dit seizoen lieten zien - door Manchester City en Paris Saint-Germain te verslaan, "vervolgde hij." We zullen heel geconcentreerd moeten zijn en niet denken dat het zal zijn makkelijk. "Met Samuel Umtiti praten we soms over Lyon en hij vertelt me ​​dat we ve moeten zijn wees voorzichtig omdat ze een geweldig team zijn. "
 
Fekir is hun beste speler, maar er zijn andere spelers die veel kwaliteiten hebben, en we zullen iedereen in de gaten moeten houden. "Ik kijk veel naar Ligue 1-games en ik viel samen met een aantal spelers in het nationale team zoals Fekir, Mendy en Moussa Dembele en ze zijn gevaarlijk op het veld. "Ten slotte vertelde hij over zijn recente blessure en het veeleisende schema van Barcelona in de komende weken." Ik voel me beter, want ik kon 15 minuten spelen tegen Athletic Club en ik ga terug op mijn niveau, beetje bij beetje, "zei hij." De blessure kwam toen ik me heel goed voelde, ik was doorslaggevend en ik heb geweldig werk geleverd tijdens wedstrijden, maar dat is voetbal. "
 
Tijdens de maand januari hadden we wedstrijden in Copa del Rey en LaLiga Santander in Spanje, dus er is veel vermoeidheid, net zoals in februari de Champions League komt en we het moeten waarmaken. "