Uw winkelwagen is leeg!

Jordan Pickford breekt stilte over Chelsea geruchten na ondertek

28-09-2018 0
Everton-doelman Jordan Pickford heeft erop gestaan ​​dat hij volledig toegewijd was aan de club, ondanks geruchten die hem in verband brachten met een zomerstap naar Chelsea.
 
De 24-jarige zag zijn reputatie stijgen dankzij de prestaties van zijn Wereldbekerwedstrijd voor Engeland, waar hij een invloedrijke rol speelde in de verbazingwekkende progressie van het team naar de halve finale.
 
Pickford, samen met Jack England, de collega-international Jack Butland en de Kasper Schmeichel in Leicester, zouden volgens Chelsea op de shortlist staan ​​als potentieel vervanger van Thibaut Courtois.
 
De weigering van Courtois om een ​​nieuw contract te tekenen, maakte de weg vrij voor een verhuizing naar Real Madrid in augustus en hij werd snel vervangen door Chelsea door Kepa Arrizabalaga, die deelnam aan een deal van £ 71m van Athletic Club.
 
Deze week tekende Pickford een nieuwe zesjarige deal bij Goodison Park en hij gelooft dat dit een einde zal maken aan verdere speculaties over zijn toekomst.
 
'Je ziet het overal op je Twitter of Sky Sports, snap je wat ik bedoel?' Zei Pickford nadat zijn contract was aangekondigd.
 
'Ik laat het mijn prestaties niet beïnvloeden. Ik knokte gewoon en wist dat ik een contract had met Everton. Ik heb op enig moment niets anders gedacht.
 
'Ik heb gewoon hard gewerkt toen ik met Engeland weg was en zelfs met de nieuwe manager die binnenkwam, draaide het allemaal om Engeland. Ik kwam hier terug en het ging erom weer met Everton aan het werk te gaan. '
 
'Het was een wervelwind van een jaar en een grote sprong voor mij', zei hij. "Ik denk dat alleen al het ondertekenen van dit contract alleen in bed kan liggen en de voortgang voor mezelf kan krijgen om beter te worden.
 
'Ik denk dat het een geweldige stap is voor de club en een goede richting op te gaan. Als ik niet hier was, dan was ik misschien niet bij Engeland geweest tijdens het WK. Ik denk dat het hebben van deze beweging mij enorm heeft verbeterd. '
 
Everton lijkt een werk in uitvoering te zijn onder Marco Silva, die dit seizoen slechts één van hun zes Premier League-wedstrijden heeft gewonnen en defensief lijkt ze kwetsbaar.
 
Hoewel Pickford 17 saves in de Premier League heeft gemaakt, heeft hij toegegeven in alle zes zijn wedstrijden, waarbij hij in totaal elf goals heeft ingeleverd.
 
Silva werd niet geholpen door het feit dat de signeersessies Bernard, Yerry Mina en Andre Gomes niet konden spelen, terwijl Richarlison in de vorm drie wedstrijden werd verbannen na een uitschakeling tegen Bournemouth.
 
Chelsea heeft ondertussen een goede start van het seizoen gemaakt nadat ze er vijf hadden gewonnen en een van hun zes competitiewedstrijden hadden getekend met Kepa die drie schone vellen had.