Uw winkelwagen is leeg!

Juventus-middenvelder legt invloed uit door acties na de wedstri

02-11-2018 0
Juventus-middenvelder Blaise Matudi heeft een ongelooflijk inzicht gedeeld in de mentaliteitsverandering die de Serie A-kampioenen hebben opgedaan bij Cristiano Ronaldo.
 
Ronaldo (33) arriveerde in het off-season bij Juve en de club zocht de ambitie om eindelijk de droogte in de Champions League te beëindigen.
 
Ondanks zijn voortschrijdende leeftijd, had Ronaldo het bevel over een competitie en een clubrecord overdracht van Real Madrid, omdat hij in negen glinsterende jaren een erfenis achterliet als de allerbeste recordscorer met vier Champions League-titels.
 
Hoewel er bedenkingen waren bij zijn potentiële invloed van delen in de media, met beweringen dat hij zijn piek misschien te boven gaat - heeft Matuidi licht geworpen op de enorme vastberadenheid van de vijfvoudig Ballon d'Or-winnaar - die hun met sterren bezaaide squadron heeft besmet .
 
"Ronaldo zorgt ervoor dat het team goed speelt, met hem voel je je sterker, hij laat het team beter spelen met de bal en hij is een leider," vertelde hij aan RMC. "We kwamen met het vliegtuig terug uit Manchester en we waren erg moe.
 
"De volgende ochtend vond ik hem in de sportschool en hij vertelde me dat hij moest blijven werken. Hij is 33 jaar oud, maar hij is echt een voorbeeld."
 
Ronaldo heeft zeven doelpunten gescoord en vijf assisten geregistreerd in tien competitiewedstrijden sinds hij zich bij de Italiaanse gaints aansloot in een gerapporteerde overdracht van £ 105 van Los Blancos.