Uw winkelwagen is leeg!

Juventus werkt aan nieuw contract voor recordbreker Kean

17-10-2018 0
De 18-jarige kan dit seizoen nog steeds uitgeleend worden, maar de kampioenen van de Serie A willen dat hij zich eerst toelegt op een langere deal.
 
Juventus wil recordbrekende frontman Moise Kean koppelen aan een nieuwe deal, begrijpt Goal.
 
De 18-jarige, die de geschiedenisboeken heeft herschreven sinds het maken van een doorbraak in Turijn, werkt momenteel aan een contract tot 2020.
 
Er is interesse getoond om hem weg te lokken van de Serie A-kampioenen, met La Liga-outfit Leganes en Ligue 1-zwaargewichten Marseille hebben in de zomer benaderingen gemaakt.
 
Juve staat te popelen om ervoor te zorgen dat zij degenen blijven die kunnen profiteren van het aanzienlijke potentieel van Kean en zijn van plan nieuwe voorwaarden te stellen.
 
Het kan zijn dat een andere leenwisselaar voor de jongere wordt goedgekeurd zodra een deal is overeengekomen, waarbij de campagne 2017-18 met Verona is doorgebracht.
 
Tegen de tijd dat die stap werd gezet, was Kean al de eerste speler geboren in de 21e eeuw die zijn debuut maakte in een van Europa's top vijf divisies.
Juve overhandigde hem zijn boog als een 16-jarige in november 2016.
 
Sindsdien is hij de eerste speler die in de jaren 2000 geboren is om een ​​Champions League-wedstrijd te verslaan en de eerste die scoort in een elite-competitie - nadat hij op de laatste dag van de 2016-17-campagne tegen Bologna is uitgespeeld.
 
Meer recordbrekendheid werd bereikt in zijn meest recente uitje - wederom met betrekking tot zijn geboortedatum - toen Kean zijn doelaccount voor de U21-kant van Italië opende in een 2-0 overwinning op Tunesië. Hij heeft ook een ander Europees uitje voor Juve dit seizoen, in een ontmoeting met Young Boys, en wordt door Massimiliano Allegri beschouwd als een nuttige optie voor het heden en de toekomst.
 
De Bianconeri zijn blij met de vooruitgang die wordt geboekt in zijn ontwikkeling en zijn van mening dat opwaartse curve kan worden gehandhaafd met een verlengd verblijf in Turijn.
 
Het samenwerken met Cristiano Ronaldo in opleiding zal naar verwachting Kean de mogelijkheid bieden om van enkele van de beste artiesten in de business te leren en deze na te streven.
 
Hij kan worden geconfronteerd met felle concurrentie voor aanvallende ligplaatsen in het Allianz Stadium, maar de inwoner van Vercelli wordt door Juve in de hoogste achting gehouden en zij zullen er alles aan doen om ervoor te zorgen dat de besprekingen over de contractverlenging tot een goed einde komen.