Uw winkelwagen is leeg!

Kan afgekeurd Riyad Mahrez salvage maiden Manchester City seizoe

26-02-2019 0
De superster uit Algerije heeft in zijn openingscampagne met de Citizens niet over de green geworsteld, maar is het te laat om dingen om te draaien?
 
Behoudens langdurig letsel, disciplinaire redenen of een steile afbouw, spelen spelers die clubs verplaatsen vergezeld van een astronomische overdrachtsprijs meestal vaak bij hun nieuwe werkgever.
 
Vooral wanneer de vrijers een langere periode moeten wachten om hun man te krijgen, is het normaal om te verwachten dat de nieuwe rekruut een consistente speeltijd zal krijgen.
 
Voor Riyad Mahrez, die Leicester City voor Manchester City verliet in een verhuizing van £ 60 miljoen in de zomer, was dit echter niet het geval.
 
Na eerst geprobeerd te hebben om de wideman te tekenen in het winterraam van vorig jaar, wachtten de kampioenen zes maanden voordat ze eindelijk de deal zagen in de zomer, maar dat heeft nog niet vertaald naar een ruime gametime voor de buitenspeler.
 
In alle eerlijkheid is de unieke situatie van de wideman een gevolg van de veelheid aan talent in City.
 
Elk team dat min of meer twee beschikbare spelers heeft voor elke positie zal zeker niet gemakkelijk zijn om in te breken - ongeacht de hoeveelheid die op een nieuw gezicht is gespaard.