Uw winkelwagen is leeg!

Klopp maakt een eind aan geruchten die hem met Juventus verbinde

29-05-2019 0
Juventus zoekt de opvolger van Massimiliano Allegri en heeft begerige ogen gericht op de Duitser terwijl hij zich klaarmaakt voor de finale van de Champions League.
 
Jurgen Klopp zegt dat rapporten die hem met Juventus verbinden "bullsh * t zijn en benadrukt dat hij er geen belang bij heeft Liverpool te verlaten.
 
De kampioenen van de Serie A zijn op zoek naar een nieuwe baas na het afscheid van Massimiliano Allegri.
 
Lazio's Simone Inzaghi, Chelsea hoofdtrainer Maurizio Sarri en free agent Antonio Conte behoren tot de namen die genoemd zijn in verband met de rol.
 
Het Bianconeri-bestuur ziet naar verluidt Klopp en Manchester City-manager Pep Guardiola als ideale - hoewel minder realistische - opties, maar de Duitser verwijderde alle twijfel over zijn toekomst als hij zich concentreert op de Champions League-finale van dit weekend.
 
"Natuurlijk is het een competitie die ik leuk vind, Italië is een prachtig land, maar deze geruchten over mij dat ik naar Juventus ga zijn bullsh * t," vertelde Klopp aan Sky Sport Italia.
 
"Er is niets waar aan, ik ga Liverpool niet verlaten.
 
"Ik ken Serie A heel goed, ik volg het en ik vind het leuk, maar ik blijf in Liverpool."
 
Liverpool hoopt voor de zesde keer Europees kampioen te worden wanneer ze Premier League-rivalen Tottenham ontmoeten in de Wanda Metropolitano op zaterdag.
 
De Duitse 'keeper' maakte een foutieve pass die Karim Benzema in staat stelde om Real de voorsprong te geven kort na rust in Kiev, voordat Gareth Bale een langeafstandsstaking liet vallen om de overwinning voor de Spaanse reuzen te dichten.
 
The Reds willen de teleurstelling wegnemen dat ze de Premier League-titel van Manchester City op de laatste dag van het seizoen mislopen.
 
Liverpool versloeg Wolves en eindigde op een score van 97 punten - een record voor een runner-up op de Engelse topvlucht - maar slaagde er niet in City in te halen die 4-1 winnaars weg waren in Brighton.