Uw winkelwagen is leeg!

Manchester United was wijs om de stekker uit Paulo Dybala te tre

07-08-2019 0
Toen het nieuws op zondagavond uitbrak dat Manchester United had besloten de onderhandelingen te beëindigen om Paulo Dybala te ondertekenen, stortte een groot deel van hun fans onmiddellijk in een diepe wanhoop.
 
Dit was degene die United-fans had getekend die deze zomer wanhopig wilden zien gebeuren; degene die kwam met een echte dosis opwinding.
 
De 25-jarige Dybala, die 78 doelpunten heeft gescoord in zijn vier seizoenen bij Juventus, is een echt talent van wereldklasse en had Old Trafford kunnen vereren.
 
Hij was geen speler die United actief achtervolgde, maar toen Juventus suggereerde dat ze bereid zouden zijn hem te ruilen voor Romelu Lukaku, met beide een waarde van ongeveer £ 80 miljoen, waren ze geïntrigeerd om meer te leren.
 
Aanvankelijk leek de kans reëel dat er een deal zou komen en dat United de ongewenste Belgische spits voor Dybala kon afzetten
 
United weet dat ze nog steeds een tekort hebben aan echte creativiteit in het laatste derde deel van het veld, en de Argentijnse spelmaker zou een kant-en-klare oplossing zijn geweest.
 
Maar tijdens de onderhandelingen begon United zich ongemakkelijk te voelen over de tijd die ze namen en de eisen die de speler en zijn omgeving aan het stellen waren.
 
Het is gemeld dat Dybala op zoek was naar een weekloon van ongeveer £ 350.000, wat hem de op een na best betaalde speler van United zou hebben gemaakt, terwijl zijn agent ook op zoek was naar een vergoeding van ongeveer £ 13,7 miljoen.
 
Betalen van zulke buitensporige lonen is geen garantie voor succes, aangezien Alexis Sanchez, die naar schatting ongeveer £ 500.000 per week verdient, heeft bewezen met zijn terugkeer van 5 goals uit 45 wedstrijden sinds hij achttien maanden geleden bij Arsenal kwam.
 
Over het algemeen kreeg United de duidelijke indruk dat Dybala niet al te graag bij hen wilde komen, maar zich ervan bewust dat hij niet langer bij Juventus werd gewild, bereid was om de overstap te maken onder het lijden, vooral als aan zijn looneisen kon worden voldaan.
 
Gezadeld worden met een belangeloze superster bracht United te veel slechte herinneringen terug van hun ervaring met Angel Di Maria.
 
Ondanks het feit dat Real Madrid net de Champions League heeft gewonnen, heeft de Spaanse club de Argentijn in 2014 voor £ 59,7 miljoen verkocht aan United.
 
Aanvankelijk leek Di Maria een prachtige aankoop, een afgebroken doel voor Leicester City was een vroeg hoogtepunt, maar zodra de herfst daalde, leek hij zich terug te trekken en speelde hij als iemand die nooit in Old Trafford had willen zijn.
 
Na een enkel seizoen werd de impopulaire Di Maria met verlies doorverkocht aan Paris Saint-Germain door een gehavende en teleurgestelde United.