Uw winkelwagen is leeg!

Paul Dybala scores Bruce te leiden FC Lokomotiv Moskou in het ve

23-10-2019 0
Juventus behaalde de tweede overwinning in de groepsfase van de UEFA Champions League en versloeg Lokomotiv Moskou met 2-1 in het Allianz Stadium in Turijn, Italië.
 
Paulo Dybala was de held, scoorde de gelijkmaker in de 77e minuut en gaf Juve vervolgens drie minuten later de leiding.
 
Met zeven punten tot en met drie wedstrijden blijft Juve op gelijke hoogte met de groep D-leiders Atletico Madrid, die eerder op de dag Bayer Leverkusen versloeg.
 
Tijdens de zomer was Dybala een constant onderwerp van speculatie bij de overdracht, omdat Juventus ernaar uitzag wat salaris te verliezen. Voorgestelde verhuizingen naar Manchester United en Tottenham Hotspur vielen allebei door, waardoor hij gedwongen werd om het beste uit een moeilijke situatie te halen.
 
Niet toevallig heeft de 25-jarige Argentijnse ster een ietwat trage start van het seizoen gehad, tot nu toe één doelpunt gescoord en één assist geknipt door zes Serie A-optredens.
 
In de aanloop naar de wedstrijd van dinsdag maakte Juve-manager Maurizio Sarri duidelijk dat zijn ploeg Lokomotiv moest respecteren, die voor het eerst gelijk staat op punten met Zenit St. Petersburg in de Russische Premier League.
 
"De val speelt tegen een team dat een geweldig seizoen heeft," vertelde Sarri verslaggevers, per Football Italia. "Ze hebben zichzelf in een goede positie in de Champions League geplaatst, en dat betekent dat dit team beter is dan wat iedereen had verwacht. We moeten veel respect voor hen hebben en heel kalm zijn in de 90 minuten. Het zal moeilijk zijn."
 
Die beoordeling bleek waarschijnlijk een beetje te waar voor Sarri's smaak in de eerste helft.