Uw winkelwagen is leeg!

Ronaldo-minder Madrid een waarschuwing voor het leven na Messi v

26-12-2018 0
De voormalige Barca-speler waarschuwde de club om te leren van wat er gebeurde op de Bernabeu na het vertrek van CR7.
 
Real Madrid's vorm na het vertrek van Cristiano Ronaldo is een "waarschuwing" voor Barcelona als het gaat om Lionel Messi, volgens de voormalige Blaugrana-speler Jordi Cruyff.
 
Ronaldo (33) maakte een verrassingsbeweging van Madrid naar Juventus voor een gerapporteerde € 100 miljoen in juli na negen seizoenen bij de LaLiga-giganten te hebben doorgebracht.
 
Madrid had aanvankelijk moeite om de afwezigheid van Ronaldo het hoofd te bieden en staat acht punten onder de leiding van leiders en rivalen Barca - hoewel ze een wedstrijd in de hand hebben.
 
Messi is tot 2021 gecontracteerd bij Barca, maar de voormalige middenvelder Cruyff drong er bij hen op aan om van de fouten van Madrid te leren.
"Wat er met Madrid is gebeurd, is een waarschuwing voor Barca", vertelde de Chongqing Dangdai Lifan-coach aan Sport.
 
"Madrid-spelers zijn nog steeds geweldig, maar in het voetbal heb je die speler nodig die zelfs 2-0 verliest waarvan je denkt dat je ze kunt winnen. Dat gebeurt met Messi.
 
"Het is veel meer dan voetbal ... het is geloof."
 
Messi heeft opnieuw een geweldige start van dit seizoen gekend door 21 doelpunten te scoren in slechts 20 wedstrijden in alle competities.
 
Cruyff, een voormalig Nederlands international, zei dat Ronaldo - net als Messi op Barca - samen Madrid vasthield.
 
"Je analyseert Madrid en je ziet dat Cristiano de man was die de paraplu vasthield," zei hij.