Uw winkelwagen is leeg!

Rusland, Wereldbeker voetbal en stijgende homofobie

18-06-2018

Volg Al Jazeera's verslaggeving van het WK 2018 hier.   Engeland voetbalfan Di Cunningham was een beetje ongerust over het reizen naar Rusland voor het WK 2018.   Er zijn zorgen geweest bij mensenrechtenorganisaties over de toename van homofobie en de veiligheid van homoseksuele fans in de sociaal conservatieve Europese natie.   Homoseksualiteit, die tot 1999 als een geestesziekte in Rusland werd geclassificeerd, is een controversieel onderwerp in een la..

Robben en Ribéry hebben slechts twee eerlijke opties

05-04-2018

Dit zijn twee van de zwaarste en meest gevoelige personeelsbeslissingen voor de leiding van FC Bayern. In de Säbener Straße moeten ze de vragen beantwoorden: moet Arjen Robben nog een contract bij ons krijgen? En zullen we het nieuwe seizoen ingaan met Franck Ribéry?   In beide gevallen moet het antwoord ja zijn! Hoewel Ribéry zaterdag 35 is en Robben al 34. Hoewel beiden een groot ego hebben en ook een last voor de nieuwe coach kunnen zijn. Hoewel de club veel geld zou bespa..

Twee belangrijke voordelen die hij waardeert

16-01-2018

Zwitserse internationale Zhongwei Akan is Dortmund zak ding. Hij miste Basel training op zaterdag en verscheen in Dortmund op zondag. Er was algemene vertrouwen in de media dat hij een contract met de Yellow Black Army zou ondertekenen na afloop van zijn medisch onderzoek.   Het is gemeld dat transfersom Akan Ji zal oplopen tot 21,5 miljoen euro, en zo ja, zal hij in de zomer van 2016 Albion zijn overdragen Schalke, Basel team geschiedenis overgeboekt van de tweede waard. Dus, wi..

Kijk uit naar de Premier League-wedstrijd

11-12-2017

Wilshire keerde dit seizoen terug naar Arsenal, maakte weinig kans op zijn optredens in de Engelse Premier League, maar in dit geval is Wilshire nog steeds optimistisch over hun toekomst.   Wilshire, na zijn terugkeer naar Arsenal dit seizoen, de meeste van zijn kansen op prestaties zijn in de UEFA Cup, Wilshere speelde slechts vier keer in de competitie, speelde een totale tijd van slechts 65 minuten. Maar toch, Wilhelm hard training na het blessure herstel, wachtend op Wenger o..

Bayern München letsel woes mount voor de Keltische botsing

17-10-2017

Bayern München heeft een klap gehaald met het nieuws dat de middenvelder Javi Martinez het bezoek van Celtic zal missen, met vrees dat een andere middenvelder ook kan missen.   Martinez werd vervangen tijdens de 5-0 over Bayerns 5-0 over Freiburg in het weekend met een schouderschade, maar er zijn angsten dat de Chileense middenvelder Arturo Vidal het Champions League-spel ook kan missen.   Vidal was niet betrokken bij de Bundesliga-botsing door spierproblemen, en e..

Chelsea bevorder Jake Clarke-Salter naar de eerste ploeggroep

15-09-2017

Jake Clarke-Salter, die sinds 2006 bij Chelsea was geweest, maakte vorig jaar zijn senior debuut. Pedro vervangde Pedro in de 4-0 nederlaag van Aston Villa in de Premier League.   De 19-jarige verdediger werd ter gelegenheid van de 2016/17-campagne ter beschikking gesteld aan Bristol Rovers goedkope Chelsea Kind voetbalshirts, waar hij 13 optredens voor de League One outfit maakte.   Clarke-Salter is uitgenodigd om deze zomer met Chelsea's eerste team spelers op te t..

Efrain Alvarez signaleert een grote overwinning voor de LA Galax

07-08-2017

De LA Galaxy heeft in de nabije toekomst een van hun voornaamste vooruitzichten afgesloten: De hooglerende academische speler Efrain Alvarez is officieel lid van Los Dos, waardoor de 15-jarige de goedkope voetbalshirts jongste ondertekende USL-geschiedenis is.   In de vorige tijden is de Galaxy schuldig gemaakt aan het toestaan ​​dat sommige van hun meest getalenteerde jeugdproducten door hun greep glijden. Een 17-jarige Paul Arriola weigerde een bescheiden contractaanbo..

De rechtvaardige verontwaardiging van Barcelona over de overdrac

04-08-2017

Zo heeft Neymar zijn wereldrecordbeweging naar Parijs beveiligd, voor ongeveer dezelfde prijs betaald voor Cezanne's The Card Players, dat raadselachtige studie van twee Provençaalse boeren gedompeld in hun eigen eigen spel. De koper was in dat geval ook de koninklijke familie van Qatari, die een post-impressionistisch meesterwerk had gezocht om hun succes te beperken om cultuur als zacht vermogen te gebruiken. Het is moeilijk om zich niet voor te stellen dat ze de fluwelen van een uitsteken..

SITE MAP
  • Klaveren 2017-18
  • Klaveren Kind 2017-18
  • Nationaal 2018
  • Nationaal Kind 2018
  • Dames 2017-18