Uw winkelwagen is leeg!

Bayern München letsel woes mount voor de Keltische botsing

17-10-2017

Bayern München heeft een klap gehaald met het nieuws dat de middenvelder Javi Martinez het bezoek van Celtic zal missen, met vrees dat een andere middenvelder ook kan missen.   Martinez werd vervangen tijdens de 5-0 over Bayerns 5-0 over Freiburg in het weekend met een schouderschade, maar er zijn angsten dat de Chileense middenvelder Arturo Vidal het Champions League-spel ook kan missen.   Vidal was niet betrokken bij de Bundesliga-botsing door spierproblemen, en e..

Chelsea bevorder Jake Clarke-Salter naar de eerste ploeggroep

15-09-2017

Jake Clarke-Salter, die sinds 2006 bij Chelsea was geweest, maakte vorig jaar zijn senior debuut. Pedro vervangde Pedro in de 4-0 nederlaag van Aston Villa in de Premier League.   De 19-jarige verdediger werd ter gelegenheid van de 2016/17-campagne ter beschikking gesteld aan Bristol Rovers goedkope Chelsea Kind voetbalshirts, waar hij 13 optredens voor de League One outfit maakte.   Clarke-Salter is uitgenodigd om deze zomer met Chelsea's eerste team spelers op te t..

Efrain Alvarez signaleert een grote overwinning voor de LA Galax

07-08-2017

De LA Galaxy heeft in de nabije toekomst een van hun voornaamste vooruitzichten afgesloten: De hooglerende academische speler Efrain Alvarez is officieel lid van Los Dos, waardoor de 15-jarige de goedkope voetbalshirts jongste ondertekende USL-geschiedenis is.   In de vorige tijden is de Galaxy schuldig gemaakt aan het toestaan ​​dat sommige van hun meest getalenteerde jeugdproducten door hun greep glijden. Een 17-jarige Paul Arriola weigerde een bescheiden contractaanbo..

De rechtvaardige verontwaardiging van Barcelona over de overdrac

04-08-2017

Zo heeft Neymar zijn wereldrecordbeweging naar Parijs beveiligd, voor ongeveer dezelfde prijs betaald voor Cezanne's The Card Players, dat raadselachtige studie van twee Provençaalse boeren gedompeld in hun eigen eigen spel. De koper was in dat geval ook de koninklijke familie van Qatari, die een post-impressionistisch meesterwerk had gezocht om hun succes te beperken om cultuur als zacht vermogen te gebruiken. Het is moeilijk om zich niet voor te stellen dat ze de fluwelen van een uitsteken..

SITE MAP
  • Klaveren 2017-18
  • Klaveren Kind 2017-18
  • Nationaal 2017
  • Nationaal Kind 2017
  • Dames 2017-18