Uw winkelwagen is leeg!

stap op om de kroon te herwinnen van de dubbele winnaars Chelsea

09-09-2018 0
Als het te wijten was aan een willekeurige eigenaardigheid van de lijst met wedstrijden die door een computer was uitgedraaid, of een scherpzinnig persoon met een scherp oog voor drama, dan zou er geen betere tegenstander kunnen zijn voor Manchester City in hun openingswedstrijd van de Women's Super League seizoen dan Chelsea.
 
De twee vooraanstaande clubklassen in het Engelse voetbal zullen vandaag de campagne lanceren in elkaars gezelschap. Een oude rivaliteit werd bij de vroegste gelegenheid hervat; vijandelijkheden hervat, schoten afgevuurd.
 
Het zal niet beslissen waar het WSL-zilver dit seizoen gaat, maar het zal een vroege indicatie geven van wie de overhand heeft; of Chelsea, de winnaars van het afgelopen seizoen en bekerwinnaars, echt het dominante tijdperk van de stad hebben beëindigd, of dat de kant van Nick Cushing in staat is hun plaats als kopleiders te herwinnen.
 
City won de dubbele in 2016, Chelsea deed vorig seizoen, aan het einde van dezelfde campagne waarin beide voor het eerst de halve finale van de Champions League bereikten, verloor City aan uiteindelijke winnaars Lyon, terwijl Emma Hayes 'Chelsea werd geslagen uit door Wolfsburg.
 
"Dit zijn de games die je wilt," zei Cushing, de 33-jarige die zijn vijfde jaar als City-baas speelt.
 
"We moeten iedereen twee keer spelen, maar je kunt niet ontkennen dat de spellen tegen Chelsea, de games tegen Arsenal, de wedstrijden tegen Barcelona, ​​zij zijn degenen waar je mee bezig bent en deze trip naar Londen, het is een eerste kans om echt zegel ons gezag in de competitie.
 
"Ik denk niet dat het feit dat Chelsea vorig jaar de dubbel won, extra motivatie voor ons is. De motivatie voor ons is om te onthouden hoe dichtbij we vorig seizoen waren, zonder iets te winnen. We eindigden als tweede in de competitie, we bereikten de halve finale van de FA Cup en de Champions League, evenals de finale van de League Cup, en we hebben geen van hen gewonnen.
 
"Wanneer je in een club als Manchester City bent, moet je altijd naar vooruitgang streven.
 
"Je kunt niet altijd winnen, maar we willen dit seizoen meer succes hebben dan vorig jaar.
 
"Het was geen complete mislukking, maar we voelden absoluut dat we op een paar punten moesten verbeteren en dat proberen we dit seizoen te implementeren. We waren vorig seizoen competitief, maar we moeten het seizoen net zo goed afmaken als we eraan beginnen. "
 
Hoewel Chelsea opnieuw hun belangrijkste rivalen zal zijn, vermoedt Cushing dat het landschap verandert en dat het nog moeilijker zal worden, samen met Arsenal.